Puhtaamman ympäristön puolesta

Sujuvaa ja nopeaa kuljetusta vuoden ympäri

Omalla kalustolla sekä ammattitaitoisella henkilöstöllä varmistamme kuljetusten sujuvuuden aina asiakkaan tarpeiden mukaan.

Kuljetusyksikkömme tarjoaa kokonaisvaltaista jätehuoltopalvelua ja neuvontaa sekä muita kuljetuspalveluja kiinteistöosakeyhtiöille monenlaisiin tarpeisiin. Kiinteistöosakeyhtiöt voivat hankkia kauttamme jätepuristimet, pahvipaalaimet sekä silppurit omaksi tai vuokralle.

Asunto-osakeyhtiöille tarjoamme keräyspaperinkeräystä veloituksetta ja vaihtolavojen vuokrauksen sekä tyhjennyksen.

Myymme ja/tai vuokraamme myös jäteastioita erilaisiin jätteenkeräystarpeisiin.

Lisäksi toimimme HSY:n kuntaurakoitsijana.

Ota yhteyttä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.  

Vaihtolavat voit tilata kätevästi alla olevan lomakkeen avulla. Vaihtolavahinnasto>>

Pitkälle tai lyhyelle ajalle, tilauskaavakkeella vaihtolavat ja maa-ainestilaukset vaivattomasti tarpeeseen kuin tarpeeseen.

Toimitusosoite

Tiedot toimitusta varten

Lisätilaukset

Toivottu toimitusajankohta

Toivottu poishakupäivä

Tilaajan tiedot

Jätteenkäsittelyehdot

Jätteenkäsittelymaksut perustuvat vastaanottopaikkojen määrittämiin hintoihin ja vastaanottopaikat määrittävät jätteenkäsittelymaksut saapuvien jäte-erien laatujen mukaan. Pidätämme oikeuden veloittaa asiakasta käsittelylaitosten ilmoittaman saapuneen jätelajin hinnan muodostumisen mukaan. Tämä tarkoittaa sitä, että asiakkaan tulee lajitella jäte valmiiksi, ennen kuljetusta. Pidättäydymme vastuusta, mikäli jätelaji katsotaan muuksi vastaanottopisteessä kuin asiakas on olettanut sen olevan lähtöpisteessä. Asiakas vastaa lavan merkitsemisestä ja sisällöstä, kunnes lava on noudettu pois. Lavaa ei saa täyttää yli laitojen, muuten veloitamme lisämaksun. Lavan ovet täytyy saada suljettua ongelmitta noudettaessa jos kuljettaja joutuu siirtelemään jätteitä lavan ovien sulkemiseksi veloitamme tästä lisämaksua. Yhtiö ei vastaa Asiakkaan tai kolmannen omaisuudelle aiheutuneista vahingoista (esimerkiksi maan painuminen tai pihapäällysteen rikkoutuminen), joka aiheutuu vaihtolavan toimittamisesta sen toimittamiseen soveltuvalla ajoneuvolla Asiakkaan osoittamaan sijoituspaikkaan sekä kuormatun vaihtolavan noutamisesta samasta paikasta.

Vaihtolavan tilaus

Huom. kiireelliset tilaukset tulee aina soittaa kuljetuksen palvelunumeroon puh. 020 750 5460